Welkom!
Menu

Workshops

 

 

Is naaien en stikken nieuw voor je of wil je je kennis uitbreiden?  We houden regelmatig diverse workshops voor beginners, gevorderden of volgens een specifiek thema. 


Neem een kijkje bij Inschrijven om de verschillende workshops te ontdekken. Stap voor stap maak je kennis met het materiaal en de basisregels- en technieken. Basisrichtprijs voor de vaste workshops is 130 euro voor 12 uur stikgenot.


Voor onze jongste creatievelingen (±10 - 16 jaar) is er tijdens de vakanties de workshop Stitch4Kidz, 15 uur toffe naailes, gespreid over 3 dagen aan € 115.


Ook aan jonge moeders hebben we gedacht. Je kan intekenen voor een reeks, individuele workshops of vrijblijvend binnenspringen voor de creatie van kleedjes, een trappelzakje, slabbetjes, ... you name it.


Een volledige reeks op maat voor groepen is mogelijk op aanvraag. Neem contact op via de contactpagina op deze site of spring binnen in de winkel.


Advies en hulp bij privé-projecten

Wil je zelf nieuwe gordijnen stikken, je zetels opfrissen, kussens maken, een uniek kleedje voor een feestje, de kinderkamer opfrissen met een bijzondere donsovertrek, ...? Wij geven je graag tips en helpen we je bij alle denkbare naai-ideeën!

Feestje of team-building

Wil je een business-incentive organiseren of gewoon een origineel feestje met bubbels voor een geboorte of trouw, een creatieve after work party, verjaardag of gewoon een fijne dag met vrienden: wij maken er iets van! Er is afhankelijk van het thema plaats tot maximum 12 personen.

Retouchewerk

Een scheurtje in je mooie jas, een broek die te lang is of een knoopje dat verkeerd staat? Kom gerust langs en we helpen je op weg. Let wel: Stitch & Co neemt zelf geen retouchewerk aan!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je maandelijks op de hoogte van speciale acties, de laatste nieuwtjes, trends, cursussen, enzovoort.