Welkom!
Menu

OVER ONS

  

Stitch & Co is het geesteskind van Els en Nicky.

Els maakte al op zeer jonge leeftijd haar eigen kleren. Sindsdien is ze daar nooit meer mee gestopt. Ze studeerde Mode - en kostuumontwerp in Sint-Niklaas en daarna patroontekenen in Brussel. Na een carrière bij onder meer Maroma, Zino & Judy, Levi's en Dockers besloot ze haar eigen weg te gaan. Stitch & Co was geboren.

Nicky is de mama van Els. Naast een toegewijde mama en oma, is ze creatief bezig met olieverf. Haar fascinatie met kleuren en vormen kwam goed van pas toen Els haar vroeg mee haar schouders te zetten onder Stitch & Co. Ze zoekt mee naar nieuwe stoffen en helpt in de winkel. 

Nicht Sophie is erbij vanaf het eerste uur. Je vindt deze creatieve duizendpoot vooral op zaterdag in de winkel. 
Stitch & Co is een ontmoetingspunt voor iedereen die interesse heeft in stoffen en wol en er graag creatief mee bezig is. Spring eens binnen om ideeën op te doen uit onze collectie nieuwe en oude boeken en tijdschriften, terwijl je geniet van een drankje met huisgemaakte koekjes. Wees niet verlegen om hulp te vragen, we staan steeds paraat om je advies te geven! We bouwen onze winkel verder uit en we helpen je graag in je zoektocht naar een speciaal stofje of accessoire.

Met vragen kan je terecht in de winkel, of je kan contact met ons opnemen via mail of telefoon. Vergeet je zeker niet in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo blijf je maandelijks op de hoogte van speciale acties, de laatste nieuwtjes, trends, cursussen, enzovoort.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je maandelijks op de hoogte van speciale acties, de laatste nieuwtjes, trends, cursussen, enzovoort.